A levendula nyugtatása

A LEVENDULA NYUGTATÁSA

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat a levendulás nyugtató szettről, ami óriási kedvencem lett és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom. Kezdeném egy számomra fontos szemponttal, ez pedig az ár-érték arány. A szeptemberi katalógusban most 3199Ft-os kedvezményes áron szerepel a szett, de a regisztrált tagok ebből még további 23% KEDVEZMÉNY-t kapnak. Tehát 2460 Ft-ért juthatsz hozzá egy tusfürdőhöz, kéz-és testtejhez, illetve egy párnára fújható relaxációs permethez.

Kiborult a kávé? Foltos lett a szőnyeg? Aggodalomra nincs szükség!

Ez eddig még nem is olyan nagy szám, hiszen ennyi pénzből bármelyik drogériában meg tudsz venni HASONLÓ termékeket. Szándékosan használtam a hasonló szót, mivel én is számtalan terméket kipróbáltam már. Olcsóbbat, drágábbat, de olyan termékcsaládot ami ennyire bevállt volna még nem találtam. A nyugtató szett felülmúlta minden várakozásomat, a tusfürdő (375ml) nagyon sokáig elég volt. Nem hagyott ragacsos érzést a bőrömön, semmi irritációt nem váltott ki mert ez TÉNYLEG TERMÉSZETES anyagok felhasználásával készült. Ami plusz volt még számomra mindezen felül az a hosszantartó illata volt, még fürdés után 2 órával is érezhető volt a friss levendula illata.

A szettben található kéz-és testtejet is nagyon megszerettük, olyannyira, hogy a párom és én is már csak ezt használjuk, ha kiszáradt a bőrünk. Nagyon hamar beszívódik és napi egyszeri használattal is képes biztosítani a bőrünk hidratáltságát. Ami a fújható permetet illeti, azzal kapcsolatban nagymamám tapasztalatát tudom nektek közvetíteni, mivel azt a terméket neki ajándékoztam. Régóta alvási problémákkal küzd, éjszaka 3-4 óránál többet sosem tudott aludni, viszont ez a termék segített neki. Amióta használja a permetet sokkal könnyebb számára az elalvás, sokkal mélyebben alszik és kipihentebben ébred.

Hozzászólások

7 hozzászólás

Eddigi hozzászólások a bejegyzésre:

 1. Brigi78 - 2018-09-18

  Annyira örülök ezeknek a levendulás termékeknek, imádom a levendula illatát.

 2. K. Sándorné - 2018-09-20

  az arakat elnezve a szett van a legjobb aron, bejelentkezve meg meg olcsobb.

 3. Beáta89 - 2018-09-21

  Ma rendeltem a szettből, kíváncsi leszek rá.

 4. Ilona6905 - 2018-09-23

  K. Sándorné gondolkozz! azért olcsóbb,mert több terméket veszel,ezért hívják szettnek.a kedvezményt meg azután láthatod,hogy regisztráltál!!!

 5. Annamária - 2018-09-26

  Ezt a szettet mindenképp ki kell próbálnom

 6. Istvánné - 2018-09-28

  anyumnak szoktam rendelni a relakszácios permetből, most viszont hogy szetben kaphato, kiprobálom a a többi levendulás terméket is

 7. K. Imréné - 2018-10-01

  Ez a nyugtató tusfürdő nekem nagyon bejött! Lehet még rendelni ebből a szettből?

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések