Farmasi – Dr. C. Tuna Age Reversist Hidratáló krém (30 ml)

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: A gazdag, selymesen gyengéd tápláló krém bőrének feszesebb hatást kölcsönöz, miközben megtartja a finom, puha bőr érzését.
Megnyugtatja és hidratálja bőrét, egyaránt csökkenti a finom és mély ráncok előfordulását. A bőrbe zárja a nedvességet, ezzel akár 6 órán át tartó hidratáltságot biztosít.
Megerősíti a bőr védekezőképességét, ellenállóbbá teszi bőrét a negatív környezeti hatásokkal szemben. Bőre sima, puha és bársonyos tapintású lesz. Alkalmas minden bőrtípusra.
őrgyógyászok által tesztelt, érzékeny bőrtípusra is alkalmas.

Különleges, egyedi összetevőkből fejlesztették ki: •Laminaria digitata alga kivonata, amely akár 25%-kal növeli a kollagénszintézist a bőr fibroblast sejtjeiben. • Vörösmoszat kivonat 36%-kal hidratáltabb bőr 6 órával az első alkalmazás után. • OF15: Megerősíti a bőr védekezőképességét a káros UV-A és UV-B sugárzással szemben, elősegíti a tápláló anyagok bejutását a bőrbe.

Használat: Alkalmazza 3. Lépésként, 2-szer naponta, reggel és este. A legkíválóbb eredmény érdekében előbb használja a Dr. C. Tuna Age Reversist regeneráló tisztító gélt majd szérumot is. Megfelelő mennyiségű krémet tegyen a tenyerébe, majd körkörös mozdulatokkal alapossan masszírozza bele bőrébe. Hagyja megszáradni.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében