Farmasi – Age Reversist Krém – Különleges gondoskodás

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Azonnal kitölti a mély ráncokat, és minimalizálja a szarkalábak láthatóságát, a táskás szemeket, a homlokán lévő ráncokat és az egyéb vonalakat az arcon.
A zselés krémösszetétel feloldódik a bőrfelületen, és megtámadja az öregedés első jeleit a bőr teltségének visszaadásával, különösen a szemek gyengéd területein. Segít megerősíteni és feltölteni a bőrt.
Alkalmas minden bőrtípusra. Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat: Kenjen pár cseppet a szem környéki, homlok és az arcon található ráncokra, majd ujjbegyével finoman masszírozza bőrébe. Hagyja megszáradni. Ne mozgassa mimikai izmait, amíg meg nem szárad. Szükség esetén használjon ventillátort a gyorsabb száradás érdekében.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében