Farmasi – Age Reversist Krém – Különleges gondoskodás

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Azonnal kitölti a mély ráncokat, és minimalizálja a szarkalábak láthatóságát, a táskás szemeket, a homlokán lévő ráncokat és az egyéb vonalakat az arcon.
A zselés krémösszetétel feloldódik a bőrfelületen, és megtámadja az öregedés első jeleit a bőr teltségének visszaadásával, különösen a szemek gyengéd területein. Segít megerősíteni és feltölteni a bőrt.
Alkalmas minden bőrtípusra. Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat: Kenjen pár cseppet a szem környéki, homlok és az arcon található ráncokra, majd ujjbegyével finoman masszírozza bőrébe. Hagyja megszáradni. Ne mozgassa mimikai izmait, amíg meg nem szárad. Szükség esetén használjon ventillátort a gyorsabb száradás érdekében.

Ezek a termékek is érdekelhetnek!

A Farmasi termékek természetes összetevőkből készülnek, dermatológiailag teszteltek, nem tesztelik őket állatokon! Minden termék fejlesztése és gyártása a Farmasi labortóriumaiban történik. A Dr C. Tuna termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, szulfátot, formaldehidet, fitolitot, genetikailag módosított összetevőket. Minden termék Alumínium mentes!

A termékek széles skáláját gyártják, dekor kozmetikumtól, parfümtől kezdve, arc- és testápoló termékekig, háztartási, környezetbarát tisztítószerekig és étrendkiegészítők is találhatók a palettán. Fantasztikus minőségű termékek: ha megismered, megszereted őket!