Farmasi – Dr. C. Tuna Age Reversist Szérum (15 ml)

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Frissítő szérum mely megszünteti az öregedés jeleit és a ráncok láthatóságát, ragyogó és fiatal megjelenést kölcsönöz bőrének.
Táplálja és rugalmasságot nyújt bőrének, csökkenti a finom vonalak és mély ráncok láthatóságát. Energiát kölcsönöz bőrének a természetes sejtosztódás elősegítése érdekében.
Bőrgyógyászok által tesztelt érzékeny bőrön. Alkalmas minden bőrtípusra.
Egyedülálló formulával fejlesztették ki, amely hidratálja a bőrt és csökkenti a ráncok megjelenését az alapvető bőrösszetevők miatt:
•Laminaria digitata alga kivonata, amely akár 25%-kal növeli a kollagénszintézist a bőr fibroblast sejtjeiben. • Vörösmoszat kivonat 36%-kal hidratáltabb bőr 6 órával az első alkalmazás után. •Illatszer mentes, aktív összetevői összhangban dolgoznak a bőr sejtjeivel, megnyugtatják azokat a kényes területeket, amelyek különleges gondosságot igényelnek.

Használat: Második lépésként használja 2-szer naponta, reggel és este. A legkíválóbb eredmény érdekében első lépésként használja a Dr. C. Tuna Age Reversist regeneráló tisztító gélt, majd a szérum használata után a Dr. C. Tuna Age Reversist hidratáló krémet. 2-3-szor pumpáljon a tenyerébe majd vigye fel az ápolni kívánt bőrfelületre. Hagyja megszáradni.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében