Farmasi – Dr. C. Tuna Age Reversist Tisztító zselé (100 ml)

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: A regeneráló tisztító gél mélyen tisztítja bőrét és eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, sminket és az elhalt hámsejteket.
Tisztítja és megnyugtatja a bőrpórusokat. Tiszta, egészséges megjelenésű bőrt hagy maga után, ami készen áll a további bőrápolásra.
Alkalmas minden bőrtípusra. Bőrgyógyászok által tesztel érzékeny bőrtípuson.
Különleges összetevőkből kifejlesztve: • Laminaria digitata alga kivonata, amely akár 69%-kal növeli a kollagénszintézist a bőr fibroblast sejtjeiben.
A különleges összetételének köszönhetően nem tartalmaz sókat, nem szárítja ki bőrét, minimalizálja a bőrirritációt, így száraz, érzékeny bőrre is alkalmazható.

Használat: Naponta 2-szer alkalmazza a bőrápolás első lépéseként, reggel és este. A legjobb hatás érdekében használja a Dr. C. Tuna Age szérumot és hidratáló krémet is. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a kívánt bőrfelületre.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében