Farmasi – Arctisztító rózsavíz

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Tonizáló hatásának köszönhetően hidratálja a bőrt és segít megőrizni a bőr nedvességének természetes szintjét.
Eltávolítja a szennyeződéseket és a megmaradt sminket az arcbőrről, összehúzza a pórusokat. A tiszta rózsavíz tartalmának köszönhetően táplálja és felfrissíti a bőrt.

Használat: A rózsavizet vattapamacsra vigye fel és törölje át az arc-és nyaktájékot naponta kétszer. Bármikor alkalmazhatja a nap folyamán. Csak külsőleges használatra.

Ezek a termékek is érdekelhetnek!

A Farmasi termékek természetes összetevőkből készülnek, dermatológiailag teszteltek, nem tesztelik őket állatokon! Minden termék fejlesztése és gyártása a Farmasi labortóriumaiban történik. A Dr C. Tuna termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, szulfátot, formaldehidet, fitolitot, genetikailag módosított összetevőket. Minden termék Alumínium mentes!

A termékek széles skáláját gyártják, dekor kozmetikumtól, parfümtől kezdve, arc- és testápoló termékekig, háztartási, környezetbarát tisztítószerekig és étrendkiegészítők is találhatók a palettán. Fantasztikus minőségű termékek: ha megismered, megszereted őket!