Farmasi – Dr. C. Tuna Sunscience Naptej SPF 30

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Minden bőrtípusra alkalmas. Védi a bőrt a káros UV sugárzástól.
A frissítő aloe vera, glicerin és E-vitaminnal dúsított összetételnek köszönhetően mélyen hidratálja a bőrt.
A lágy és könnyen felszívódó összetétel egy vékony filmréteget képez a bőrön, mely erős védelmet nyújt a káros sugarak ellen.

Használat: Mielőtt kitenné bőrét közvetlen UV sugárzásnak, egyenletesen vigye fel a bőrre. A védelem megőrzése érdekében ismételten alkalmazza úszás és törölközés után illetve erős izzadás esetén.

Figyelmeztetés: Csak külsőleges használatra. Ne tegye ki bőrét hosszú időre közvetlen UV sugárzásnak, még napozótermékek használata után sem. Tartsa távol a gyermekeket és a csecsemőket a közvetlen napfénytől, és ne hagyja őket a napon 11 és 16 óra között. Kerülje a termék szemmel való érintkezését. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan mossa ki bő vízzel. Gyermekektől távol tartandó! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz!

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében