Farmasi – Dr. C. Tuna VITALIZING Sampon minden hajtípusra fekete köménymag-olajjal

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: A tápláló sampon hatékony megoldást nyújt a száraz és sérült hajra. A panthenollal dúsított speciális formula erősíti a hajat, és rugalmasságot, hidratációt és egyensúlyt biztosít. Merüljön el a gazdag, tápláló fekete magolajba, amely erősíti a hajszálakat, rugalmasságot nyújt a fésülés és a formázás által okozott törés megakadályozása érdekében. Táplálja a hajat és rendkívüli ragyogást hoz létre. A sampon helyreállítja a haj felületét, és segít megjavítani a sérült végeket. Rendszeres használattal a haj sokkal ellenállóbb, erősebb és fényesebb lesz.

Használat: Alkalmazza nedves hajra, óvatosan masszírozza be, képezzen habot, és alaposan öblítse le. Alkalmazza a kondicionálót.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében