Farmasi Extra Jutalékok, Bónuszok

A Farmasi Jutalék rendszere!

Igen, ez a munka valóbban otthonról végezhető, sőt te osztod be magadnak az időt, hogy mikor szeretnél dolgozni!

Már biztosan tapasztaltad Te magad is, hogy a Farmasi termékeivel a vásárlók rendkívül elégedettek, így az értékesítők munkáját megkönnyíti a tény, hogy a vásárlókra nem kell "tukmálnod" a termékeket. Jó minőségű termékekkel igazán könnyű az értékesítői munka. Lássuk, milyen értékesítői módszerekkel végezhetjük a munkát:

A Farmasi értékesítői munkát 2 módon is végezheted!

1. Értékesítői módszer: Személyes eladások - "23% azonnali jutalék"

Részletes leírás: A regisztrált törzsvásárlók 23% kedvezménnyel vásárolhatnak a webáruházból. Ha vannak a köreidben olyan személyek, akik nem szeretnének bonyolódni a rendelés leadásával, nem szeretnének fizetni külön a szállításért, külön a kezelési költségért, összegyűjtheted a megrendelendő termékeket Te magad 23%-al olcsóbban és eladhatod a termékeket a katalógusban meghirdetett áron.

Tudtad, hogy a hálózatépítés mellett értékesíthetsz továbbra is személyes eladásokból?

Tudtad, hogy a személyes eladások után is kapsz pontokat?

2. Értékesítői módszer: Hálózatépítő - "A pont gyűjtő"

Ha úgy gondolod, hálózatépítőként több jutalékra is szert tehetsz, akkor megerősítem a választ: Igen, jól gondolod!

A hálózatépítés lényege, hogy részben már nem kell törődnöd a termékek "összeírkálásával" és nem feltétlen neked kell megrendelned mások által kért rendelendő termékeket, mert regisztrálod a vásárlókat a hálózatodba, ők maguk is 23% kedvezményben részesülnek és minden vásárlásuk után pontokat kapsz. Ha vásárlóid úgy döntenek, hogy ők maguk szintén szeretnének a termékek értékesítésével foglalkozni, akkor tájékoztatod őket a Farmasi üzleti részleteiről és természetesen az ő általuk összegyűjtött pontok úgy szintén hozzáadódnak a Te pontjaidhoz.

Mire használhatóak a pontok?

A pontokat mindig az adott hónap végéig gyűjtheted, a következő hónapban pedig nullázódik a pontegyenleg. A hónap végéig összegyűjtött pontok alapján, ha elérted a min. 150 pontot, akkor az alábbi táblázat alapján megtudhatod, hogy milyen jutalék kifizetésre számíthatsz a teljesítményed alapján.

Jutalékok szintekre bontva

SzintekNévPontokSzázalékKifizetés
1. szintÉrtékesítő150 – 3493%1 440 Ft – 3 550 Ft
2. szintPartner350 – 6996%6 720 Ft – 13 420 Ft
3. szintVezető700 – 13999%20 160 Ft – 40 291 Ft
4. szintSzenior vezető1400 – 279912%53 760 Ft – 107 481 Ft
5. szintMenedzser2800 – 549915%134 400 Ft – 263 952 Ft
6. szintSzenior menedzser5500 – 749918%316 800 Ft – 431 492 Ft
7. szintIgazgató7500 –22%528 000 Ft –

Felhívás az Extra Jutalékokra!

A bónuszok akkor érvényesek, ha az adott hónapban megvan a személyes 25 pontos vásárlás, illetve a jutalékszint elérése (minimum. 150 pont az adott hónapban)

Regisztrációs bónusz! ÚJ!

Regisztrációs bónusz: A regisztrációs bónusz akkor jár, ha új tagot hozunk be a rendszerbe és az új tagnak megvan a személyes 25 pontos vásárlása! A regisztrációs bónusz 2020.05.31.-ig érvényes!

A Farmasi szeretné, ha megtartanánk a regisztrált vásárlókat, így ha behozunk új tagot Januárban és ugyanezek a tagok rendelést adnak le Februárban is szintén min. 25 pontos rendeléssel, akkor még több regisztrációs bónuszra tehetsz szert.

Farmasi Regisztrációs Bónusz

Növekedési Bónusz!

Szintlépési bónusz: A szintlépési bónusz akkor jár, ha eléred az alábbi szintek egyikét! Csak egyszer jár, abban a hónapban amikor ténylegesen új szintet értél el! Ha egyszerre több új szintet lépsz meg, (mondjuk rögtön 15%-os leszel), akkor az extra jutalékban minden meglépett szint jutaléka összeadódva kifizetésre kerül, tehát a 6%-os, a 9%-os, illetve a 12%-os szintlépési bónuszt is megkapod!
Az új szintlépési bónusz 2020. május végéig van kihirdetve!

Farmasi Növekedési Bónusz

Megújultak az Üdvözlő csomagok: Az árak változatlanok maradtak, de a csomag tartalma bővült! Továbbra is az új tagoknak van lehetőség megvásárolni, annak a hónapnak a végéig amelyben a regisztráció történt! A szettek rendkívül kedvezményesek és jó pontokat is lehet velük szerezni. Ha új tagokat hoztok a hálózatba, hívjátok fel a figyelmet a kihagyhatatlan lehetőségre!

Farmasi Üdvözlő csomagok
Farmasi Üdvözlő csomagok

Ajándékszerzési lehetőség új regisztráltaknak: Új tagok regisztrálása esetén érvényes az alábbi ösztönző program: Ha a regisztrációt követően az 1. hónapban teljesít egy 30 pontos rendelést, akkor a következő rendelésénél az 1. Lépésben meghatározott ajándékszettet kapja ajándékba az új regisztrált tag! Ha a 2. hónapban is teljesíti a 35 pontos feltételt, akkor a 2. Lépésben meghatározott ajándékszettet is megfogja a megkapni! Ha ezt követően a 3. hónapban is teljesíti a 40 pontos rendelést, akkor a 3. Lépésben meghatározott ajándékszettet is megkapja a rendelésébe.

Farmasi Start Program
Farmasi Start Program

Ha az egyik lépés megszakad, akkor az új regisztrált tagnak nincs lehetősége folytatni ezt a START programot.

Figyelem! Ha új tagokat hoztok a hálózatba, nagyon fontos, hogy a saját hálózatba történjen a regisztráció! Ezt a legkönnyebben a regisztrációs linken keresztül tudjátok megtenni.

A regisztrációs linket a Személyes adataim menüpontban tudjátok megtalálni, ha nem sikerül megtalálni, forduljatok hozzám és segítek nektek!

Regisztrációs link a Személyes adataim menüpontban, ezt követően kattints a link mellett a Másolás gombra, ekkor ki másoltad a linkedet:

Farmasi Regisztrációs Link

Gyűjtsd be az ajándék termékeket! ÚJ!

Szeretsz tervezni, beosztani az idődet? Szeretnél egy Farmasi határidőnaplót, amiben felvezetheted fontos teendőidet? Gyűjts össze Január végéig min. 175 pontot rendeléseiddel és kosárba helyezheted az ajándék termékeket! Ha rendeléseid pontértéke a 225 pontot is meghaladja, az ajándékok mellett egy INLOVE parfümöt is ajándékba kapsz!

Gyárlátogatás Isztambulban! ÚJ!

Szeretsz utazni? Voltál már Isztambulban? Most lehetőséged adódik eljutni, még hozzá ingyen! Nincs más dolgod, mint 25 új munkatársat behozni 2020. március végéig és elérned a 12%-os jutalék szintet (1400 pont)!

A gyárban megtekintheted, hogyan készülnek a Farmasi termékek és a gyár látogatáson kívül még számos program vár rád Isztambulban!

Nyaralás Marmarison All Inclusive ellátásban ÚJ!

Szeretnél 1 hetet eltölteni Marmarison All Inclusive ellátásban?
Most lehetőséged adódik eljutni, még hozzá ingyen!

Nincs más dolgod, mint növekedni 2020. március végéig és bekerülnöd a TOP 18-as listába, továbbá elérned a min. 15%-os jutalék szintet (Azok kvalifikálnak az utazásra akik bekerülnek a TOP 18-as listába, tehát akik a legnagyobb fejlődést érik el)!

Részletekért keress bizalommal!