Farmasi – Méregtelenítő fekete maszk aktív szénnel

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: A fekete lehúzható arcmaszk csökkenti a pórusok láthatóságát, feloldja a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja az elhalt hámréteget a tiszta és ragyogú bőr érdekében.
A C vitamin és az antooxidánsoknak köszönhetően revitalizálja bőrét, redukálja a hiperpigmentációt, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a ráncok láthatóságát.
Segítséget nyújt a túlzott zsír és faggyútermelés elleni küzdelemben. Az eredmény tiszta és ragyogó bőr.

Használata: Vigyen fel a tiszta arcbőrére vastagabb réteget, hagyja hatni 25-30 percig, vagy amíg teljesen meg nem szárad. Óvatosan húzza le a maszkot az arcszélektől kezdve, majd langyos vízzel mossa meg arcát. A hajon, szemöldökön és az ajkakon ne használja.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében