Farmasi – Dr. C. TUNA Double Effect masszázs zselé paprikával és chili-vel 125ml

Szeretnéd megvásárolni ezt a terméket kedvezőbb áron?

Az ingyenes regisztrációt követően további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházban!

Szeretnéd a kedvezményeket? Kattints ide a regisztrációhóz!

Termékleírás: Ha segítségre van szüksége a fáradtság ellen, a Dr. C Tuna csípős masszázsgél a megfelelő választás.
Vadgesztenye kivonatot, továbbá számos növény kivonatát tartalmazza.

Paprika (Capsicum frutescens): A masszázs zselénbsp;alapját a pirospaprika képezi, amely C, B3 és E vitamint tartalmaz, hasznos forrása a karotinnak és származékainak.

Gyömbér (Zingiber officinale): Eredetileg Kínából származik, leginkább a trópusokon termesztik, és már ősidők óta alkalmazzák számos jótékony hatása miatt. Az égető érzés segíthet szabályozni a bőr egyenletes hidratálását. Relaxációs hatása a fenolsav jelenlétének köszönhető.

Csalán (Urtica dioica): Ez a növény a leghasznosabbak közé tartozik, elsősorban Kelet-Európában termesztik. Erősítheti a bőrt és ezáltal segítséget fenntartani a bőr víz és ásványi anyag tartalmának egyensúlyát.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében