Mr. Wipes, A folteltávolító

Mr. Wipes, A Folteltávolító

Sziasztok! A héten ismét teszteltem egy újabb Farmasi terméket, méghozzá a Mr. Wipes folteltávolítót. Mielőtt megrendeltem természetesen elolvastam róla a leírást, melyben azt ígérik hogy a legmakacsabb foltokat is eltávolítja mint pl. a fű, smink, üdítő, olaj, kávé és tea foltok. Nagyon vártam már, hogy megérkezzen és végre kipróbálhassam. Először egy kávé foltot próbáltam vele eltávolítani, egy olyan pólórol amit már menthetetlennek gondoltam és éppen kidobni készültem. Nagyon megörültem, amikor azt tapasztaltam, hogy a folt teljesen eltűnt anélkül, hogy a ruha színe vagy anyaga károsodott volna.

landscape-1426783655-spilled-coffee-carpet-1-768x384
Kiborult a kávé? Foltos lett a szőnyeg? Aggodalomra nincs szükség!

Ezután annyira lelkes lettem, hogy nekiestem a konyhai szőnyegnek, amelyen olaj és egyéb makacs szennyeződések is voltak. A hatás itt is elképesztő volt, rá sem lehetett ismerni a szőnyegünkre, mintha új lett volna vagy legalábbis mintha vettem volna egy méregdrága szőnyegtisztító gépet és azt használtam volna, ehhez képest 1200 Ft-ból a házban található összes szőnyeget és foltos ruhadarabot újjá varázsoltam.

Mr. Wipes termék

Hozzászólások

5 hozzászólás

Eddigi hozzászólások a bejegyzésre:

 1. Ágota - 2018-09-24

  Az egyik munkatársamnál voltam, mikor ledöbbentem, hogy milyen szép tisztán van tartva a lakása, aztán mutatta meg a tisztító szereit, adott belőle egy kicsit kipróbálni, otthon ugyancsak ledöbbentem!

 2. Lajosné - 2018-09-26

  ezek a tisztítószerek csodálatosak, velük igazán könnyű rendben tartani a lakást, ráadásul a bolti árakhoz képest megfizethető, nekem több hétig elég szokott lenni

 3. Csilla - 2018-10-01

  a szeptemberi hónapban kapható szettben is, nekem már megérkezett szerencsére volt még a készleten

 4. Tóthné - 2018-10-02

  a foltos szonyegekkel szerintem sokan kuzdenek otthon, de ha nem is foltos, akkor is sok piszok ki jon belole, el sem hittem mikor tapasztaltam!

 5. Z. Erika - 2018-10-04

  Ezt a folttisztítót még nem próbáltam, nekem a személyes kedvencem a vízkőoldó, mert azzal nagyon szépen kitudtam takarítani a fugából a koszt, többen kérdezték, hogy most volt nem régiben felújítás, mire mindig eltudok dicsekedni azzal, hogy nem! csak jó házi asszony vagyok!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések