A Vitamin B12 egy vízben oldódó vitaminunk. A B12-vitamin nagyon fontos az idegszövetek egészségéhez, az agy megfelelő működéséhez és a vörös vérsejtek termelődéséhez is. Az elfogyasztott ételekkel visszük be a szervezetünkbe, önállóan nem képes előállítani. Tej és tejtermékek, tojás, vöröshúsok, hal, csirke bárány máj gazdag B12 vitaminban
A B12 Vitamin jótékony hatása:
B12-vitamin létfontosságú az agy és az idegrendszer normál működéséhez
Szerepet játszik a vörös vérsejtek termelődésében, a zsírsavak szintézisében és az energiatermelésben is.
Vitamin B12 megakadályozza a sejtöregedést.
Javítja az idegsejtek működését és biztosítja a normális idegrendszeri működést.
Hozzájárul az egészséges haj, bőr és körmökhöz. Képes regenerálni a bőrt.
Megelőzi a fáradságot, mivel emeli a test energia szintjét.
A szénhidrátot energiává alakítja , valamint szabályozza az agy számára szükséges cukor anyagcserét.
Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?
Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében
Megjegyzés: Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet.
Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Elfogadom