Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkFeketekömény

Farmasi Nutriplus - Feketekömény

Farmasi Nutriplus Fekete Kömény

A feketekömény Nyugat-Ázsiában, a Közép-Keleten és Európa keleti részén őshonos. Évezredek óta használják különböző gyógyászati, illetve szépészeti célokra. Antioxidáns-tartalma magas, ezért segíthet a szervezetben zajló gyulladásos folyamatok enyhítésében, emellett pedig gombaölő hatása is ismert.

A Feketekömény jótékony hatása

A feketeköményolajnak igen magas az antioxidánstartalma, ezért erős gyulladáscsökkentő.

 • Segíthet az asztma és a magas vérnyomás kezelésében, sőt még haj- és bőrápolásra is használható
 • Gyomorfájás, gyomorgörcsök esetén is hasznos lehet.
 • Csökkenti a puffadást és a fokozott gázképződést, valamint gyomorfekély esetén is bevethető.

  Használat:
 • 11 éves kortól ajánlott,
  napi 1 kapszula

  Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

  Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

  Megjegyzés:
  Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.