Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkGlukosamin

Farmasi Nutriplus - Glukosamin

Farmasi Nutriplus Glukosamin

A glükozamin a szervezetben folyamatosan termelődik, az életkor előrehaladtával egyre kisebb mennyiségben. A porcok és a szinoviális folyadék legfontosabb összetevője, amely az ízületek erős kötéséért, kipárnázásáért és stabilan tartásáért felelős. Ez az anyag fehérjékből és aminocukrokból áll, amelyeket glikoaminoglikánoknak neveznek. A testben a kondroitin-szulfáttal párosan fejti ki hatását, amely a porcszövetek egészséges vízháztartásért felelős.

A Glükozamin jótékony hatása
  • Porcerősítő hatása mellett számos egyéb egészségügyi előnnyel is járhat.
  • Segíthet a ráncok csökkentésében, hatékony lehet a napsugárzás, pattanások vagy más eredetű hiperpigmentáció esetén
  • Fokozhatja a sebgyógyulás hatékonyságát és ütemét, valamint segíthet a bőr egészséges nedvességtartalmának helyreállításában.
  • Szedése a szervezet természetes hialuronsav termelését is serkenti, amely a bőr egészsége szempontjából szintén létfontosságú
  • Izületi fájdalom, reumás és csontízületi gyulladás esetén is jótékony hatással bír
Használat:
Naponta 3x1 kapszula vagy az orvos ajánlása alapján kúraszerűen, ajánlott étkezés közben bevenni.
18 éven aluliak felügyelet alatt alkalmazzák. 3 hónapnál tovább használata nem ajánlott.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.