Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkMultivitamin

Farmasi Nutriplus - Multivitamin

Farmasi Nutriplus Multivitamín

A multivitamin kapszulák vitamin- és nyomelemhiány – valamint az ebből eredő összes következmény megszüntetésére, illetve kialakulásának megakadályozására alkalmasak. A multivitamin-kapszulák kialakításának alapfilozófiája a szervezet számára esszenciális mikrotápanyagok napi szintű biztosítása. Az esszenciális kifejezés azt jelenti, hogy az ilyen molekulák nélkül a szervezet nem képes magát fenntartani, ugyanakkor nem tudja azokat előállítani, tehát a táplálkozás során tudjuk csak pótlásukat biztosítani.

Használat:
Napi 1 kapszula.
11 éves kortól ajánlott

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.