Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkNutriCoffee

Farmasi Nutriplus - NutriCoffee

A Cikória az inulin természetes forrása, egy csodálatos növény, az egynyári növények csoportjába tartozik. Gyökerét gyakran porrá örlik és kávé összetevőként használják fel.
Az Inulin egy fontos forrása a probiotikus rostoknak, az emésztőrenszerre gyakorol jó hatást és potenciális probiotikum, amely növeli a jótékony baktériumok számát a belekben. Napjainkban az inulint a leggyakrabban a cikóriából nyerik ki.
Mivel a cikória kávé nem kávébabból van, nem tartalmaz koffeint. A cikória gazdag cinkben, magnéziumban, mangánban, vasban, folsavban, valamint magas arányban tartalmaz A, B6, C, E és K vitamimokat. A cikóriát évszázadokon keresztül, mint gyógynövényt használják nagyon sok betegség kezelésében.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.