Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkOMEGA-3 HALOLAJ kapszula

Farmasi Nutriplus - OMEGA-3 HALOLAJ kapszula

33/22 EPA + DHA értékekkel, az egészség szolgálatában…

Az Omega-3 típusú zsírsavak az un.esszenciális zsírsavak, amelyet a szervezetünk nem képes előállítani. A kapszula összetevői ugyanazt a típusú trigliceridet tartalmazza, amely természetes formában a tengeri halakban megtalálható.

Több, mint 70%-os biohasznosulás.
  • Erősíti a memóriát, a koncentráció képességet és a kognitív funciókat.
  • Megvéd a szívproblémáktól.
  • Egyensúlyban tartja a vérzsírt
  • Megakadályozza a vérrögök képződését
  • Megelőzi a magas vérnyomást
  • Segít a 2.tipusú cukorbetegség megelőzésében.
Napi 250 mg DHA biztosítja a normál agyi funkciók működését. Napi 250 mg DHA+EPA biztosítja a szívműködés normál funkcióit.

Összetevők: Esszenciális halolaj 33/22 EPA+DHA(összesen 250 mg); halzselatin kapszula; ívóvíz
Használat: Napi 2 db kapszula kedvező hatással van a szervezetünk működésére Figyelem: Kismamák, gyógyszeres kezelés alatt állók csak orvosi ellenőrzés mellett szedhetik

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.