Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkPecsétviaszgomba

Farmasi Nutriplus - Pecsétviaszgomba

Farmasi Nutriplus Pecsétviaszgomba

A “Reishi gombát”, a halhatatlanság gombájának is nevezik az alternatív gyógyászatban, védő tulajdonságokkal rendelkezik a különböző rákos megbetegedések ellen.

A Reishigomba jótékony hatásai:

  • Növeli a betegségekkel szemben az ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert.
  • Harcol az Alzheimer kórral, pattanások, aranyér tünetek, hepatitis, köszvény, megfázások, gyulladások és reumatikus panaszok ellen is jótékony hatással bír.
  • A Reishi gombának antibakteriális, vírusellenes, allergiaellenes, fájdalomcsillapító, antibakteriális, lázcsillapító és vérnyomás szabályozó hatása is ismert.
  • Jó hatással van a szorongásos tünetekre és az alvásra is.
  • Megtisztít a méreganyagoktól és szabályozza az immunrendszer működését.
Használat: 11 éves kortól ajánlott, napi 2 db kapszula bevitele hozzájárul, mint táplálék kiegészítő szervezetünk normális működéséhez.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.