Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkProbiotikum

Farmasi Nutriplus - Probiotikum

Farmasi Nutriplus Probiotikum

A probiotikumok olyan jótékony baktériumokat tartalmaznak, ezek visszaállítják a bélflóra egészséges állapotát.

A Probiotikumokjótékony hatásai:
  • Megakadályozzák az immunrendszert gyengítő, méreganyagokat termelő, káros baktériumok elszaporodását a bélrendszerben, egyfajta védőgátat képezve. A probiotikumok anyagcseréje során olyan anyagok is képződnek, amelyek rontják a káros baktériumok túlélési esélyét.
  • A probiotikus baktériumok támogatják az anyagcsere folyamatokat, a tápanyagok hasznosulását.
  • Fontos szerepük van a K-, a B12- és a B7-vitamin előállításában,továbbá a szénhidrátok lebontásában, a kalcium, a magnézium és a vas felszívódásában, elejét vehetik a különféle hiánybetegségeknek.
  • Hozzájárulnak a bélnyálkahártyát óvó vajsav termeléséhez. Nélkülük az anyagcserénk se lenne megfelelő, a jótékony bélbaktériumok ugyanis részt vesznek a szénhidrátokat és zsírokat lebontó emésztőenzimek szintetizálásában.
  • Természetes antibiotikumokat és egyéb gyulladásgátló vegyületeket állítanak elő szervezetünkben.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.