Farmasi Nutriplus TáplálékkiegészítőkVitamin D3

Farmasi Nutriplus - Vitamin D3

Farmasi Nutriplus Vitamin D3

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, mely epe sók segítségével oldódik ki az élelmiszerekből és fehérjére van szükség ahhoz, hogy eljusson a májba, mivel a vizes vérben nem lehet zsíranyagot szállítani. A májból a D-vitamin a vesébe jut, ahol feltöltődik és ezután már tökéletesen megfelelő lesz arra. hogy beépüljön a csontokba. A D Vitamin nagyon fontos vitaminunk egyike, hozzájárul a kálcium és foszfor felszívódásához. Bejuttathatjuk ételekkel is szervezetünkbe, valamint szervezetünk is elő tudja állítani a napfény segítségével.

A D3 Vitamin jótékony hatásai:
  • A D-vitaminnak egyetlen fontos feladata van, ez pedig nem más, mint a bélből felvett kalcium kalciumsóit beépíteni a csontokba és a fogakba. Tehát a D-vitamin felelős azért, hogy csontjaink épek és egészségesek legyenek.
  • Ezenkívül még szabályozzák a foszfor háztartásunkat is. D-vitamin nélkül nem létezik erős csontváz.
  • A D-vitamin természetesen nemcsak a csontjainkra hat. A csonterősítésen kívül még gondoskodik az idegrendszer megfelelő működéséről, segítségével nyugodtak, optimisták vagyunk.
  • Ezenkívül fokozza a hormonképződést és javítja a vérkeringést.
  • Méregtelenítő hatása is van, mivel a szervezet ólommentesítését látja el.
  • A jó szívműködéshez, izomműködéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez is D-vitaminra van szükség.
Használat:
11 éves kortól ajánlott. Táplálékkiegészítőként,
napi 1x használjuk vagy az orvos ajánlása alapján.

Miért kell táplálék kiegészítőket szednünk?

Napjainkban a rohanó hétköznapok és az organikus ételek hiánya miatt, valamint a diéták során megvont tápanyagok és az allergiás és étel intoleranciás tünetek miatt nem mindig lehetséges a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz hozzájutni. Az emberi szervezetnek szüksége van energiára és a megfelelő tápanyagokra. A táplálék kiegészítők segítenek hozzájutni a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, valamint segítenek az immunrendszerünk erősítésében

Megjegyzés:
Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet. Kérem, hogy az étrendkiegészítők szedésének megkezdése előtt minden esetben konzultáljon orvosával.