FarmasiWorld - Partner Program Támogatás

Mit jelent a Partner Program Támogatás?

Szeretnénk segítséget nyújtani azon regisztrált tagoknak, akik a FarmasiWorld hálózatán keresztül regisztráltak be a Farmasihoz és a továbbiakban hálózatépítéssel szeretnének foglalkozni. A partner program keretén belül a tanácsadónak létrehozunk egy tanácsadói profilt a Farmasiworld weboldalán. Ezt követően a tanácsadó a Farmasiworld weboldalát (https://farmasiworld.hu) a saját weboldalaként tudja használni.

Hogyan jelentkezhetsz a Programba?

Figyelem: A Partner Programban csak azok a tagok tudnak részt venni, akik a Farmasiworld weboldalán keresztül csatlakoztak a Farmasihoz! Ha nem vagy regisztrált tagja a Farmasinak, kattints ide a regisztrációhoz!

A Partner Programba az ID azonosítód megadásával tudsz jelentkezni!

Hogyan használható a Farmasiworld weboldal saját szponzori oldalként?

Figyelem: A használat előtt jelentkezned kell, hogy elkészítsem számodra a tanácsadói profilt. Ha elkészült a tanácsadói profilod, akkor visszajelzést fogok neked küldeni email-ben!

https://farmasiworld.hu?id=sajátidazonosítód

Az én ID azonosítóm 30022128, tehát a weboldalt így tudom használni: https://farmasiworld.hu?id=30022128

A linket a továbbiakban megoszthatod a Facebook oldaladon, a csoportodban vagy egyéb adásvételi/munka csoportokban, átküldheted akár messengeren vagy emailben az ismerőseidnek.

Mi történik, ha az ID azonosítóval együtt nyitja meg valaki az általad megosztott linket?

Ha valaki lekattintja az általad megosztott linket, akkor a Farmasiworld rendszere a ?id=idazonosító részből tudni fogja, hogy a látogató, aki a Farmasiworld oldalára került, az neked köszönhető, így a Farmasiworld weboldalán szereplő összes Regisztráció gombra a te Farmasi regisztrációs linkedet fogja elhelyezni. Ha a látogató úgy dönt, hogy regisztrálni szeretne, akkor a hálózatodba fog kerülni!

Ha nem csak a főoldalt szeretnéd használni, akkor az ID azonosítódat fűzheted egyéb aloldalakhoz is!

Példa, hogyan tudod megosztani a katalógust: https://farmasiworld.hu/katalogus?id=sajátidazonosítód

Ha szeretnéd megosztani az egyik terméket, amely a Farmasiworld weboldalon megtalálható azt több módon is megteheted:

Megoszthatod a terméket az ID azonosítóddal együtt vagy használhatod a termék oldalán szereplő Megosztás gombot!

https://farmasiworld.hu/nutriplus-l-karnitin?id=30022128

Figyelem: A Megosztás gomb használata úgy javasolt, hogy előtte már megnyitottad a Farmasiworld weboldalt az ID azonosítóddal. (A neved, valamint az ID azonosítód megtalálható a weboldal bal felső sarkában! Ez azért fontos, mert a megosztáskor az ID azonosítóddal együtt fogja megosztani a linket, így a látogatóid a hálózatba kerülnek a regisztráció esetén)

Mi történik ha a látógató rákattint egy menüpontra?

A rendszer megjegyzi, hogy a látogató egy tanácsadón keresztül érkezett a weboldalra, így a következő oldalakon is szerepelni fog a tanácsadó regisztrációs linkje.

Ezenfelül minden tanácsadónk rendelkezhet egy tanácsadói profillal.

Lásd a következő példát:

https://farmasiworld.hu/farmasi-tanacsado-30044722

Jutalékok szintekre bontva

SzintekNévPontokSzázalékKifizetés
1. szintÉrtékesítő150 – 3493%1 440 Ft – 3 550 Ft
2. szintPartner350 – 6996%6 720 Ft – 13 420 Ft
3. szintVezető700 – 13999%20 160 Ft – 40 291 Ft
4. szintSzenior vezető1400 – 279912%53 760 Ft – 107 481 Ft
5. szintMenedzser2800 – 549915%134 400 Ft – 263 952 Ft
6. szintSzenior menedzser5500 – 749918%316 800 Ft – 431 492 Ft
7. szintIgazgató7500 –22%528 000 Ft –

Felhívás az Extra Jutalékokra!

A bónuszok akkor érvényesek, ha az adott hónapban megvan a személyes 25 pontos vásárlás, illetve a jutalékszint elérése (minimum. 150 pont az adott hónapban)

Regisztrációs bónusz: A regisztrációs bónusz akkor jár, ha új tagot hozunk be a rendszerbe és az új tagnak megvan a személyes 25 pontos vásárlása! A regisztrációs bónusz 2019 decemberig érvényes!

Farmasi Regisztrációs Bónusz

Szintlépési bónusz: A szintlépési bónusz akkor jár, ha eléred az alábbi szintek egyikét! Csak egyszer jár, abban a hónapban amikor ténylegesen új szintet értél el! Ha egyszerre több új szintet lépsz meg, (mondjuk rögtön 15%-os leszel), akkor az extra jutalékban minden meglépett szint jutaléka összeadódva kifizetésre kerül, tehát a 9%-os, illetve a 12%-os szintlépési bónuszt is megkapod!
Az új szintlépési bónusz 2020. februárig végéig van kihirdetve!

Farmasi Növekedési Bónusz

(A 22%-os szint elérése esetén 640.000 Ft extra jutalékot fizet a cég. Tehát jól látod, nincs elírás)

Farmasi Gyors Növekedési Bónusz

Megújultak az Üdvözlő csomagok: Az árak változatlanok maradtak, de a csomag tartalma bővült! Továbbra is az új tagoknak van lehetőség megvásárolni, annak a hónapnak a végéig amelyben a regisztráció történt! A szettek rendkívül kedvezményesek és jó pontokat is lehet velük szerezni. Ha új tagokat hoztok a hálózatba, hívjátok fel a figyelmet a kihagyhatatlan lehetőségre!

Farmasi Üdvözlő csomagok

Ajándékszerzési lehetőség új regisztráltaknak: Új tagok regisztrálása esetén érvényes az alábbi ösztönző program: Ha a regisztrációt követően az 1. hónapban teljesít egy 30 pontos rendelést, akkor a következő rendelésénél az 1. Lépésben meghatározott ajándékszettet kapja ajándékba az új regisztrált tag! Ha a 2. hónapban is teljesíti a 35 pontos feltételt, akkor a 2. Lépésben meghatározott ajándékszettet is megfogja a megkapni! Ha ezt követően a 3. hónapban is teljesíti a 40 pontos rendelést, akkor a 3. Lépésben meghatározott ajándékszettet is megkapja a rendelésébe.

Farmasi Start Program

Ha az egyik lépés megszakad, akkor az új regisztrált tagnak nincs lehetősége folytatni ezt a START programot.

Figyelem! Ha új tagokat hoztok a hálózatba, nagyon fontos, hogy a saját hálózatba történjen a regisztráció! Ezt a legkönnyebben a regisztrációs linken keresztül tudjátok megtenni.

A regisztrációs linket a Személyes adataim menüpontban tudjátok megtalálni, ha nem sikerül megtalálni, forduljatok hozzám és segítek nektek!

Regisztrációs link a Személyes adataim menüpontban, ezt követően kattints a link mellett a Másolás gombra, ekkor ki másoltad a linkedet: