Akció!

FARMASI Eyebrow Lash Serum – Szempilla- és szemöldöknövesztő szérum – 12ml

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás:

Az egyedülálló Capixyl™ komplexum, szérum formájában, mely segít a pillák és a szemöldök megerősítésében. A komplex tápláló összetevői stimuláljá…

Kategória:

Product Description

Termékleírás

Az egyedülálló Capixyl™ komplexum, szérum formájában, mely segít a pillák és a szemöldök megerősítésében. A komplex tápláló összetevői stimulálják a szőrtüszőket, aminek köszönhetően a pillák és a szemöldök erősebb lesz. Minden nő és férfi álma a hosszabb, dúsabb szempilla és vastagabb szemöldök. Most ez valóra válhat a FARMASI szempilla és szemöldök szérummal.

Használati utasítás

Vigye fel a szérumot a tiszta szempilláira az applikátor vékony részével és a spirál segítségével a szemöldökökre. A Capixyl™ komplexum miatt már 8-10 hét elteltével látható hatást érhet el.

Összetétel Aqua (Water), Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine.