Akció!

Hajformázó wax Shield Man – 110 ml

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás: Kifejezetten a férfiak számára kifejlesztett hajformázó wax, mely matt és természetes megjelenésű frizura létrehozását teszi lehetővé. Krémes és kön…

Kategória:

Product Description

Termékleírás Kifejezetten a férfiak számára kifejlesztett hajformázó wax, mely matt és természetes megjelenésű frizura létrehozását teszi lehetővé. Krémes és könnyű összetétele nem hagy felesleget a hajon és gyorsan szárad. Mindennapos használatra alkalmas.
Használati utasítás

Két tenyere között melegítse fel a waxot, vigyen fel elegendő mennyiséget a száraz hajra és formázza meg a kívánt frizurát.FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Szobahőmérsékleten tárolandó. Kerülje a termék szembe jutását.

Összetétel

Water/Aqua, Beeswax/Cera Alba, Cetearyl Alcohol, PVP, Kaolin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polyethylene, Microcrystalline Wax, Petrolatum, Ceteareth-20, Glycerin, Fragrance/Parfum, Benzyl Alcohol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Triethanolamine, Sodium PCA, Sodium Lactate Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Coumarin, Limonene, Linalool.