Akció!

Nutriplus Rost 60x5g

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás:

A NUTRIPLUS Rostban gazdag étrend-kiegészítő 100% maltodextrint tartalmaz, mint oldható élelmi rostot, más néven „emésztésre ellenálló malto…

Product Description

Termékleírás

A NUTRIPLUS Rostban gazdag étrend-kiegészítő 100% maltodextrint tartalmaz, mint oldható élelmi rostot, más néven „emésztésre ellenálló maltodextrin”. A maltodextrin, mint élelmi rost, szabályozza a bélben való áthaladást, valamint a vérben lévő lipidek és glükóz mennyiségét. Az élelmi rostok, például a NUTRIPLUS Rostban található maltodextrin prebiotikumnak számítanak, vagyis olyan anyagok, amelyek elősegítik a jó baktériumok szaporodását a bélben.

Az oldható élelmi rostot tartalmazó NUTRIPLUS étrend-kiegészítő fogyasztásával:

• fogyókúrák esetén megbízható segítsége lesz, hosszabb időre telitettség érzetet biztosít

• emésztőrendszere rendszeresen fog működni.

Használati utasítás

Naponta kétszer 1 tasak 1 pohár (200 ml) meleg vízben elkeverve, étkezés előtt. A tasak tartalmát felbontás után azonnal fogyassza el. Felnyitást követően a por elbomolhat és megkeményedhet. 11 éves életkortól ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetétel

Vízoldható rost (maltodextrin) 100%.