Akció!

Olaj bajuszra és szakállra Shield Man – 30 ml

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás:

Kifejezetten a táplált, selymes bajusz és szakáll, valamint a hidratált és megnyugtatott bőrre kifejlesztve. A mandulaolaj és E-vitamin tartalom …

Kategória:

Product Description

Termék leírás

Kifejezetten a táplált, selymes bajusz és szakáll, valamint a hidratált és megnyugtatott bőrre kifejlesztve. A mandulaolaj és E-vitamin tartalom segíti elő a táplált arcszőrzetet. A liliom-olaj segít megóvni a bőrt az irritációtól és kiszáradástól. 

Használati utasítás

Az olajból tegyen néhány cseppet a tenyerébe. Az olajat egyenletesen oszlassa el mindkét tenyerében és ujjaival dörzsölje be a tiszta szakállba és arcbőrbe. Befejezésképp fésűvel vagy ujjaival fésülje át szakállát. FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Szobahőmérsékleten tárolandó. Kerülje a termék szembe jutását.

Összetétel

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil/Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Soybean Oil/Glycine Soja Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Sunflower Oil/Helianthus Annuus Seed Oil.