Akció!

Szájkontúrceruza 203 1,2g

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás:

A krémes és hosszantartó textúrájú szájkontúrceruza kollekció a testszínű árnyalatoktól egészen az élénk színűekig tökéletes megjelenést nyújt aj…

Kategória:

Product Description

Termékleírás

A krémes és hosszantartó textúrájú szájkontúrceruza kollekció a testszínű árnyalatoktól egészen az élénk színűekig tökéletes megjelenést nyújt ajkainak.Önmagában vagy más színekkel vegyítve is használható.

Rajzolja körbe az ajkak természetes vonalát rövid könnyű mozdulatokkal, hogy természetes kontúrt hozzon létre. Az ajkakat teljesen kitöltheti szájkontúr ceruzával, ami matt alapot hoz létre, így az ajakrúzs hosszabb ideig tart. Ezután vigye fel a rúzst.

Összetétel

Stearic Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Synthetic Japan Wax, Ethylhexyl Palmitate, C10-18 Triglyceride, Caprylic/Capric Triglyceride, Talc, Butyl Stearate, Tristearin, Tocopherol, Stearyl Heptanoate, Cera Alba, Stearyl Caprylate, Ascorbyl Palmitate, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77492.