Akció!

Szappan arcra és testre Shield Man

Figyelem, a Farmasi termékeket a Farmasi hivatalos áruházából már nem lehet rendelni, a termék elérhetőségéről érdeklődj!

Rövid leírás: Az aminosav komplex-szel dúsított egyedülálló formula tisztítja és hidratálja a bőrt. A gazdag habnak és az energikus illatnak köszönhetően biztosít…

Kategória:

Product Description

Termékleírás Az aminosav komplex-szel dúsított egyedülálló formula tisztítja és hidratálja a bőrt. A gazdag habnak és az energikus illatnak köszönhetően biztosítja a tiszta és friss bőrérzetet.
Használati utasítás

Vigye fel a nedves arcbőrre, öblítse le, majd törölközővel óvatosan szárítsa meg bőrét. FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag külsőleges használatra. Kerülje a termék szembe jutását. Szembe kerülés esetén a szemet alaposan ki kell mosni tiszta vízzel. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha irritáció vagy bőrszárazság lép fel, csökkentse a termék használatát.

Összetétel Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Water/Aqua, Fragrance/Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Betaine, Sodium PCA, Sodium Lactate, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Proline, Coumarin, Limonene.