Farmasi - Üdvözlő csomag az új tagoknak!

udvozlo-szett
Farmasi Nutriplus Táplálékkiegészítő Termékek

Fantasztikus ajánlat az új regisztráltaknak!

Üdvözlő csomag: 11.499 Ft helyett 4799 Ft

A szett pontértéke: 13,71 pont, amely beleszámít az üdvözlő programba!

Az üdvöző csomag célja, hogy az új belépők kedvezményes áron tudják kipróbálni a Farmasi kiváló minőségű termékeit!

Mit jelent pontosan ez a Farmasi - Üdvözlő csomag?

A Farmasi cég szeretne kedvezni az új belépőknek azáltal, hogy egy kedvezményes szett ajánlatot kínál kiváló minőségű termékekkel!
Limitált: A hónap végéig van lehetőség az üdvözlő csomag megvásárlására!

Az Üdvözlő csomag az alábbi termékeket tartalmazza:

Ha szeretnél többet megtudni a termékekről, kattints a Részletek gombra!

Farmasi - Üdvözlő program az új tagoknak!

udvozlo-program
Farmasi Nutriplus Táplálékkiegészítő Termékek

Fantasztikus ajánlat az új regisztráltaknak!

A Farmasinál nem csak a régi törzsvásárlók fontosak, hanem az új vásárlók is! Azon regisztráltak, akik most csatlakoztak a Farmasihoz, elindult számukra az Üdvözlő programunk, melynek részeként ajándék termékekre tehettek szert. Az ajándékok úgy lettek kiválogatva, hogy különböző termékkategóriákat teljes körűen felöleljék, így minden termékkategóriából ki fogtok tudni próbálni termékeket pl. smink, illatszerek, tisztítószer, Dr. C. Tuna termékkategória.

Hogyan tudsz részt venni? Hogy néz ki ez a program?

Amennyiben a belépésed hónapjában rendelsz 30 pont értékben termékeket (kb.10.500.- FT), akkor máris hozzá tudod adni rendelésedhez az első hónap ajándékát! Majd ugyanígy működik 4 teljes hónapon keresztül! Ha minden adott hónapban meg van a kosaradban a 30 pontos rendelésed, akkor a kosár oldalt látni fogod az adott hónap ajándékát, amelyet kosárba tudsz helyezni! Tehát ha 4 hónapon át 30-30-30-30 pontért rendelsz, minden adott hónap ajándéka a tiéd!

Figyelem! Mutatom mire érdemes figyelned!

- Legyen meg a 30 pontod! Ez a 30 pont több rendelésből is összeadódhat.

- A hónap utolsó napjáig tudod kivenni az ajándékot, tehát ha pl. A hónap utolsó napján regisztrálsz, akkor csak aznap tudod kérni az ajándékot. Ha viszont a hónap elején regisztráltál, akkor egész hónapban tudsz gyűjtögetni.

Neked kell a kosár végén betenned az ajándékot, ha felajánlja a rendszer! Utólag nem tudják a rendelésedhez hozzáadni. Ha nem jelenik meg, jelezd felén a farmasiworld2019@gmail.com címen és utána a nézünk mi lehet a gond! Nem elég, hogy megjelenik a kosár oldalon, be is kell helyezni!

– Ha az egyik hónapban nem teljesül a 30 pontos rendelés, akkor megszakad az üdvözlő program és ezt követően már nem jelennek meg az üdvözlő program ajándékai!

Milyen ajándékokra tehetek szert?

1. hónap:
(A belépésed hónapjában)
Zen szempillaspirál + Rúzs

2. hónap:
Omnia Női EDP

3. hónap:
Dr. C. Tuna 53%-os Aloe Vera krém, Mr. Wipes bio, vegán Sokoldalú tisztító koncentrátum

4. hónap:
Dr. C. Tuna Vitalizing hajnövekedést serkentő fokhagyma kivonatot tartalmazó sampon (225 ml), Dr. C. Tuna Double Effect Paprika & Chili masszázs zselé